Aangepast vervoer

Burchtstraat 61, 9150 Kruibeke CONTACTEER ONS: 03/210 96 62

Aangepast vervoer

Dienst Aangepast Vervoer van De Dienst voor Gezinszorg De Regenboog vzw zorgt voor mobiele ondersteuning voor de cliënten van de Dienst.
Verzorgt Individueel Aangepast Vervoer als antenne punt van de Antwerpse rolkar voor de regio Linkeroever, Zwijndrecht en Burcht.
Verzorgt doelgroepenvervoer voor de regio Kruibeke en Beveren.

Hoe:
Vrijwillige chauffeurs rijden met de rolstoeltoegankelijke minibussen van en naar een bestemming op aanvraag. Dit kan gaan van een afspraak in het ziekenhuis, een consultatie bij de kine, een kappers- of familiebezoek.
Er kunnen ritten aangevraagd worden voor de hele week en het weekend:
via mail: aangepastvervoer@thuiszorgderegenboog.be
via telefoonnummer: 03/210.96.62 op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag voormiddag van 8u tot 12u en op woensdagnamiddag van 13u tot 17u.

Prijs:
Per gebruiker betaalt men enkel de kilometers van ophaaladres tot bestemmingsadres berekend met de optie "snelste route" via routeplanner Google Maps.
Eén valide begeleider per gebruiker is in de prijs inbegrepen
Zelf uw prijs berekenen kan via de website van de Antwerpse rolkar
Rit aanvragen minstens 48u op voorhand. Kosteloos annuleren tot 24u op voorhand.

Samen met andere partners werken we mee aan volgende projecten:
- Boodschappen aan huis is een fijne samenwerking met B-Asiel, Wijk Werken Waas en de gemeente Zwijndrecht. Tweemaandelijks brengt een vrijwilliger boodschappen vanuit B-asiel naar kwetsbare inwoners van Zwijndrecht.
- Seniorenrestaurant is een warme en lekkere samenwerking met Het Woon en Zorg Centrum De Regenboog te Zwijndrecht. Elke donderdagnamiddag pikken we senioren op voor een warme maaltijd in het WZC, daarna kan men aansluiten bij de activiteiten van die dag. Ook een bezoekje bij de kapper, aan de kapel of een bewoner behoort tot de mogelijkheden.
Wil je graag inschrijven voor dit fijne initiatief dan kan dat op volgende nummer 03/210 96 62

Wenst u een rit aan te vragen?

Contacteer hier de dienst aangepast vervoer