Sollicitatieformulier

Indien U belangstelling hebt om bij de Dienst voor Gezinszorg De Regenboog te werken, vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

De Dienst voor Gezinszorg De Regenboog vzw is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. De Dienst houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming van 25 mei 2018. Meer informatie over ons privacybeleid vindt u hier.

GoedMatigZwak
Hoe goed spreek je Nederlands?
Hoe goed kan je Nederlands lezen?
Hoe goed kan je Nederlands schrijven?
Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan de wettelijk aanbevolen bewaartermijn, tenzij u hierboven toestemming geeft uw gegevens te bewaren in de wervingsreserve. Het is echter mogelijk dat uw profiel sterk aansluit bij de normen en waarden van de organisatie, maar dat de juiste vacature op dit moment niet beschikbaar is. Op die manier kan de Dienst u snel en efficiënt contacteren bij het vrijkomen van een geschikte functie. De Dienst zal uw gegevens nooit bewaren zonder uw expliciete toestemming. U kunt ook steeds op uw beslissing terugkomen en uw akkoordverklaring voor de bewaring van uw gegevens in de wervingsreserve wijzigen door contact op te nemen met de Dienst.